Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی از واحدهای تولیدی البرز به عنوان برند برتر صنعت ماکارونی کشور در سال ۹۹ معرفی شده اند و به عنوان بزرگترین تولیدکننده پاستا و ماکارونی در ایران و خاورمیانه شناخته می شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، مردادماه سال ۹۶ بود که دو وزارت خانه علوم و ارتباطات استان البرز را به واسطه ظرفیت های ظرفیت‌ های موجود در بخش داروسازی، کشاورزی، صنعت، علم و فناوری در معدن به عنوان قطب علم و فناوری کشور معرفی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی ۱۴۰۰ به رسم سال های گذشته سال جدید را سال «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» نامگذاری کردند و خطاب به مسئولان کشور فرمودند؛ «چه دولت کنونی و چه دولت آینده، باید با حمایتهای همه‌ جانبه‌ قانونی، دولتی و حکومتی از تولید و رفع موانع آن، همت کنند که امسال جهش تولید به معنی واقعی تحقق یابد.».   به همین دلیل و با توجه به سفارش رهبر معظم انقلاب بر آن شدیم تا در قالب سلسله گزارشاتی، ظرفیت های تولیدی البرز را که در کشور به عنوان شاهراه اقتصادی شناخته می شود مورد بررسی قرار دهیم.   البرز از استان های شاخص در زمینه صنعت ماکارونی بوده و وجود برندهای ملی در این صنعت از شاخصه های اقتصادی استان است. تولید ماکارونی در واحدهای صنعتی البرز ۱۰۰ درصد مکانیزه است و به یقین این صنعت جزو صنایع پیشران کشور است و تاثیر مهمی درشتاب اقتصادی کشور دارد.   نبی الله نوری نسب عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با خبرنگار تیتریک، می گوید؛ حدود ۸۰ درصد ماکارونی کشور در این استان تولید می شود و واحدهای صنعتی استان که در زمینه تولید ماکارونی فعالیت دارند از دستگاه های مدرن، پیشرفته و بروز دنیا استفاده می کنند.   به گفته پرهام رضایی رئیس اتاق بازرگانی البرز این استان با وجود بیش از ۳۵۰۰ واحد صنعتی و تولیدی و بالغ بر ۸۰ هزار واحد صنفی در زمینه ‌های مختلف از جمله دارو و ماکارونی قطب صنعتی کشور است. محصولات برخی از کارخانه های ماکارونی البرز به ۸۰ کشور جهان صادر می شود.   عزیزالله شهبازی استاندار البرز می گوید؛ بزرگترین پالایشگاه غلات کشور در البرز مستقر است که از دانش روز و فناوری‌ ها نو بهره می‌ برد و با رفع موانع بهره برداری از پالایشگاه، ۵ هزار نفر مشغول به کار می شوند چرا که  این کارخانه محصولات استراتژیکی تولید می کند و علاوه بر تامین نیاز داخل، به چندین کشور دنیا نیز صادرات دارد.   برخی از برندهای تولید ماکارونی در البرز وارد ۱۰ سالگی خود شده اند و حتی در سال ۱۳۸۰ هم برای اولین بار در ایران خطوط تولید آرد سِمولینا را راه‏ اندازی کرده اند. همچنین تولید قند میوه یکی از افتخارات پالایشگاه های مذکوراست که کشور را از واردات این محصول بی نیاز کرد و باعث صادرات این محصول به سایر نقاط جهان شد.   برخی از واحدهای تولیدی البرز به عنوان برند برتر صنعت ماکارونی کشور در سال۹۹ معرفی شده اند و به عنوان بزرگترین تولیدکننده پاستا و ماکارونی در ایران و خاورمیانه با تولید محصولات مختلف در گروه انواع پاستا، لازانیا، پودر کیک و آرد به شمار می رود که با ظرفیت تولید ۴۴۸هزار تن در سال زمینه اشتغال ۱۲۵۰ نفر را فراهم کرده است.   فارغ از تولید ماکارونی: بزرگترین و مطرح ترین واحدهای تولید نان صنعتی کشور در البرز فعال هستند و بر اساس اعلام استاندار البرز این استان قطب تولید مواد غذایی در کشور بوده و یکی از این بخش های مهم، تولید و استحصال آرد و فرآورده های آن محسوب می شود.
  انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تولید ماکارونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۰۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو گفت: با ساخت و تولید این ترانسفورماتور، این شرکت در زمره معدود سازندگان دارنده تکنولوژی ساخت اَبَرترانسفورماتور همچون ABB Siemens و TBEA قرار گرفت و ضمن رفع نیاز کشور از واردات ابرترانسفورماتورها، از خروج ارز از کشور جلوگیری شد.

صادقی افزود: تولید سه دستگاه از این ترانسفورماتور‌ها طی امسال در برنامه قرار دارد که اگر ساخت این سه ترانسفورماتور صورت گیرد از خروج بیش از ۱۵ میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری می‌شود.

وی ادامه داد: این ابرترانسفورماتور ۳۴۰ تُنی مزیت‌هایی از قبیل صرفه‌جویی در فضای مورد نیاز برای قرارگیری ترانسفورماتور‌ها در پست برق به میزان حدود ۶۰ درصد، کاهش حدود ۷۰ درصدی تلفات بی‌باری نسبت به حالت سه ترانسفورماتور تک فاز، کاهش هزینه‌های احداث پُست و تسهیل فرآیند بهره‌برداری و مانیتورینگ را دارد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو گفت: طراحی و تولید بزرگترین ترانسفورماتور سه فاز شبکه برق کشور با ظرفیت ۵۰۰ مگاولت آمپر در گروه صنعتی ایران ترانسفو در حالی با تکیه بر دانش و تخصص بومی شده مهندسان ایرانی انجام شده است که این ترانسفورماتور غول پیکر تاکنون در کشور تولید نشده بود.


ساخت این ترانسفورماتور با حضور وزیر نیرو در زمان برگزاری بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق کشور در آبان ماه سال گذشته آغاز شد و با وجود پیچیدگی‌های قابل توجه در محاسبات و طراحی این ابرترانسفورماتور ظرف مدت زمان بسیار کوتاه در ۶ ماه، به مرحله آزمایش و رونمایی رسید.

قرار است این ابرترانسفورماتور تولید شده توسط وزیر نیرو و برخی مقامات و مسئولان کشوری رونمایی و به بهره‌برداری برسد.

دیگر خبرها

  • راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است
  • رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو
  • ۳ محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی شد
  • ۳ محصول فناورانه رونمایی شد
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان