Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس کاظمی فرماندار شهرستان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس، اظهار کرد: ما در هر مقطعی که با یک تغییر قیمتی روبرو می شویم بازار برای تولید کننده و مصرف کننده دچار هیجاناتی می‌شود.

وی افزود: در بازه هیجانات بازار، تولید کننده از عرضه امتناع می کند و مصرف کننده نیز هیجان خرید بیشتر پیدا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاظمی خاطرنشان کرد: در شرایطی که ما با هیجانات تولیدکننده و مصرف کننده مواجه هستیم باید شیوه عرضه را مدیریت کنیم. 

فرماندار شهرستان قزوین یادآور شد: ما به عنوان مدیران تنظیم کننده بازار ناگزیریم تا در شرایط هیجانی بازار با مدیریت عرضه و مدیریت در تعداد کالا هیجانات مردم را نسبت به خرید اقلام به تعداد زیاد مدیریت کنیم. 

وی اضافه کرد: در خصوص نانوایی ها اقدامات گسترده‌ای در حوزه تولید و عرضه نان صورت گرفته که در این راستا بنا داریم تمام 745 نانوایی سطح شهرستان قزوین مجهز به کارتخوان های هوشمند جدید شوند.

کاظمی تصریح کرد: زمانی که نانوایی ها مجهز به کارتخوان هوشمند باشند در آن صورت آرد به صورت آزاد در اختیار نانوا قرار داده می شود و در ازای پخت و عرضه نان یارانه در حساب نانوا همان روز ارائه می شود.

وی ادامه داد: تجهیز نانوایی ها به کارتخوان هوشمند، قاچاق آرد و خروج آرد از نانوایی ها را به شدت کاهش می دهد و یکی از مخاطرات ما که کاهش وزن نان بود نیز به وسیله نرم افزار موجود روی کارتخوان می توان مدیریت کرد.

فرماندار شهرستان قزوین تاکید کرد: مردم در خصوص باز نبودن نانوایی ها و یا تعطیلی زود هنگام آن ها گلایه مند بودند که در این راستا نیز بازرسی ها افزایش یافته و برخوردها و اعمال قانون را جدی تر دنبال می کنیم.

وی عنوان کرد: نانوایانی که به هر دلیلی تعطیلی غیرمجاز داشته باشند و یا در ساعت مقرر خدمات رسانی نکنند به صورت جدی با آنها برخورد خواهد شد و برخورد با آنها از حذف موقت و دائمی تا کاهش سهمیه آرد خواهد بود.

کاظمی اظهار کرد: اینکه در جلسه تنظیم بازار مطرح شد که نان یارانه ای در سوپر مارکت ها و فروشگاه ها عرضه نشود ناشی از آن است که از خروج آرد و نان از شبکه اصلی خود جلوگیری کنیم. 

وی توضیح داد: برای اینکه ممنوعیت نان یارانه ای در سوپرمارکت ها، سبب به وجود آمدن صف های عریض و طویل در نانوایی و اخلال در دسترسی مردم به نان نشود مقرر شد تا شرکت های تولید نان صنعتی وظیفه تأمین نان سوپر مارکت ها و فروشگاه ها را برعهده بگیرند.

فرماندار شهرستان قزوین در پایان گفت: در مناطق اطراف شهر قزوین، روستاها بخش ها و حومه، بخشداری ها و دهیاری ها موظفند به فرایند عرضه نان و آرد نظارت جدی کنند و آن ها هم همین فرایند را در بخش های خود دنبال می کنند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین نان نظارت فرماندار شهرستان قزوین نانوایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۷۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضمن هشدار به صاحبان مالها گفت: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بیگی معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها برای جلوگیری از عرضه کالای قاچاق، اظهار کرد: تمام ارکان از مسئولان اجرایی گرفته تا اصناف باید در بحث جهش تولید مشارکت داشته باشند. مبارزه با قاچاق کالا یکی از مباحث اصلی جهش تولید است.

وی افزود: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است.

بیگی گفت: باید این نکته مد نظر فروشگاه‌ها باشد که چه کالایی عرضه می‌کنند! عمده کالاهای در این فروشگاهها اقلام وارداتی است و این با سیاست اولیه تشکیل این فروشگاه‌ها در تضاد است. متاسفانه شاهد عرضه محرز پوشاک قاچاق در این فروشگاهها هستیم. خواهش ما این است که مدیران این فروشگاهها اجازه ندهند تا برخوردهای نیروی انتظامی با عرضه اقلام قاچاق از جمله پوشاک قاچاق پیاده شود و قبل از این مرحله نسبت به اجرای قانون اقدام کنند.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد:  مدیران این فروشگاه‌ها مسئولیت عرضه این کالاهای محرز قاچاق در داخل محوطه این فروشگاهها را برعهده دارند.

وی گفت: آخرین اصلاحیه قانون مربوط به سال 1401 است و مدیران فروشگاه‌ها باید با مفاد این قانون آشنا شوند.

بیگی با اشاره به اینکه آخرین آمار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز حاکی از وجود بیش از بیست میلیارد دلار قاچاق ورودی و خروجی است گفت: این منابع از جیب تمام ایرانیان خارج می‌شود. اگر هر کالایی از مرزهای گمرکی وارد نشده باشد قاچاق است و با آن برخورد می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نانوایی‌های پدافندی در یزد ایجاد شد
  • عرضه محصولات خانگی و دانش‌بنیان در فروشگاه‌های عراق و مسکو
  • ۳۰ درصد نانوایی های استان سمنان باید دوگانه سوز شوند
  • توسعه پایدار بر مبنای حفاظت محیط زیست صورت گیرد
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود
  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار