Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@20:23:19 GMT

قیمت نان افزایش پیدا نمی‌کند

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۷۰۸۸۱

قیمت نان افزایش پیدا نمی‌کند

ایسنا/البرز رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: قرار نیست هیچ افزایش قیمتی برای نان وجود داشته باشد.

به گزارش ایسنا، رامین ربیعی روز پنجشنبه ۹ تیرماه در نشست با خبرنگاران گفت: البرز کوچکترین استان کشور و از لحاظ تعداد واحدهای صنفی و صنعتی تقریبا رتبه شش کشور را دارد.

وی ادامه داد: در سه سال اخیر در بخش پرداخت تسهیلات هر سال رتبه اول کشور داریم و سه هزار میلیارد تومان به صورت متوسط به واحدها پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ربیعی با اشاره به اینکه دو سال متوالی رتبه دوم و سوم کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را داریم، اظهار کرد: سال گذشته ۹۷ درصد مصوبات این کارگروه عملیاتی شده است.

وی تعداد کل معادن استان را ۷۵ معدن برشمرد و تصریح کرد: از این تعداد ۵۰ معدن فعال و اکثرا در زمینه شن و ماسه هستند که در زمان استانداری تهران مجوز آن‌ها صادر و سعی شده مجوز جدیدی به دلیل مشکلات زیست محیطی و منابع طبیعی صادر نشود.

ربیعی با اشاره به اینکه مجموعا ۱۵۵ واحد دانش بنیان صنعتی در استان احصا شده و حدود ۷۸ طرح صنعتی دانش‌بنیان داریم، گفت‌: البرز رتبه سوم دانش بنیان کشور را در بخش صنعت دارد. اما مزیت های دانش بنیان به خوبی شناخته نشده است. بیش از صد مزیت از جمله معافیت‌های مالیاتی، معافیت های بیمه، تسهیلات معاونت علم و فناوری و... برای واحدهای دانش بنیان ذکر شده‌ و امیدواریم دانشگاه ها و دانشجویان از این مزیت‌ها آگاهی یافته و بیشتر به سوی دانش بنیان شدن روی آورند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز با اشاره به احیای واحدهای راکد در شهرک‌های صنعتی، گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۰ پیگیر برگشت واحدهای راکد به چرخه بوده‌ایم و از ۳۲۶ واحد راکد، ۱۳۹ واحد به چرخه تولید برگشته که چهار هزار نفر نیز اشتغالزایی و هزار و ۳۴۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری داشته است. همچنین در حال پیگیری تخفیفات برای واحدهای راکدی که نتوانسته اند تا کنون بدهی های مالیاتی خود را پرداخت کنند هستیم.

ربیعی با اشاره تسهیل صدور مجوزها اظهار کرد: صدور مجوزهای فعالیت واحدهای صنعتی را سرعت بخشیدیم و کارگروه های اضافی را حذف کردیم. همچنین زمان صدور پروانه بهره برداری به یک هفته تا ده روز  رسانده ایم. به این صورت سرمایه گذاران به سرعت به چرخه تولید وارد می شوند که باعث شده در شهرک های صنعتی اکثر سوله ها و زمین‌ها اشغال شود و اکثرا مشغول کار یا بازسازی برای فعالیت هستند. اما به هیچ عنوان مخالف برخورد قانونی با واحدهای آلاینده نیستم. بارگذاری صنعتی برای ایجاد اشتغال و به شرط عدم آلایندگی است.

وی در مورد نبود کارگر در برخی شهرک‌های صنعتی از جمله در اشتهارد گفت: کارگر هست ولی با حقوق کم نمی‌توانند کار کنند، پیشنهادی به اداره کار دادیم که کاریابی‌ها با مراکز مردم نهاد که به دنبال اشتغال هستند، ارتباط بگیرند و سرویس رفت و آمد هم برای این افراد قرار داده شود.

وی در پاسخ به خبرنگار ایسنا در مورد برنامه برای قیمت نان، اظهار کرد: قرار نیست هیچ افزایش قیمتی برای نان وجود داشته باشد و به گفته دولت مطمئن باشید آب در دل مردم تکان نمی‌خورد.

ربیعی افزود: بعد از جنگ اوکراین قاچاق آرد در ایران خیلی زیاد شد، چون در کشورهای همسایه قیمت آرد بالا رفت، بنابراین کیسه آرد ۴۰ هزار تومانی را ۶۰۰ هزار تومان می‌فروختند. اما وقتی نانوا آرد را با قیمت واقعی می‌خرد دیگر جلوی این اتفاقات گرفته می‌شود. اکنون به ازای هر خرید نان مابه‌التفاوت قیمت به صورت یارانه برای نانوایان واریز می‌شود. این موضوع جلوی تخلف در فروش و قاچاق آرد را می گیرد.

ربیعی همچنین  با اشاره به تمهیدات جلوگیری از قطعی ناگهانی برق و متضرر شدن واحدهای صنعتی گفت: سال گذشته اعتراضات زیادی در مورد قطعی برق جود داشت ولی امسال دولت کمبود برق را با همکاری شهرک‌های صنعتی و پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تعطیلی یک روزه کارخانجات در هفته جبران کرد. اکنون این اقدام انجام شده و تاکنون مشکل قطعی برق چندانی نداشته‌ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شهرک های صنعتی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۰۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلف بر دیوار | بازار داغ گیس فروشی

به گزارش همشهری آنلاین، در فیلم «مسخره باز» همایون غنی‌زاده هم تمام ماجرا بر سر «مو» است؛ یک تار مو، سیبیل، موی بلند، موی خوش‌رنگ، موی مقاوم، شستن کله و یک سلمانی کوچک با سه صندلی. جایی که شاپور، شاگرد کاظم خان دور از چشم او موی مشتریان را بعد از کوتاهی نگه می‌دارد و می‌فروشد. داستان خرید و فروش مو نه فقط در فیلم‌ها که در زندگی خیلی از زنان اتفاق افتاده و یک داستان واقعی است.

آنجا که یخچال و ماشین و لوازم دست‌دوم آگهی می‌کنند، گیس‌های بافته‌شده مو را هم می‌توان پیدا کرد که با پیشنهاد قیمت یا با قیمت‌های توافقی، دنبال مشتری هستند. برخی هم آگهی می‌دهند که خریدار موی طبیعی‌اند و بالاترین قیمت را برای موهای کوتاه شده‌ پرداخت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: تبلیغات دروغین و اعتماد بیجا | چرا نباید هر چیزی را در فضای مجازی باور کنیم؟

خرید و فروش موی طبیعی این روزها رونق زیادی پیدا کرده و تعداد کسانی که مایل به فروختن موهای خود هستند افزایش پیدا کرده تا از گیسوهایشان کلاه گیس‌های رنگارنگ درست شود. کافی است سری به مغازه‌های خیابان منوچهری بزنید تا ببینید که گیسوها دسته‌دسته، شاخه‌شاخه یا از سقف آویزانند یا کنج دیوار، سیر و پر نشسته‌اند به تماشا. به تماشای کسی که بیاید دستی بر آنها بکشد، تکان شان دهد و شاید همین‌جا، در همان مغازه شلوغ، با چند اسکناس، سرنوشت‌شان به سرنوشت دیگری گره بخورد.

شاخه‌شاخه، دسته‌دسته مو، با هر باز و بسته‌شدن در، در هم غوطه می‌خورند، رنگ به رنگ. مشکی پرکلاغی، زیتونی، طلایی و قهوه‌ای روشن و تیره با یک کش سیاه، از هم جدا شده‌اند. سقف، پشت همین دسته‌های مو پنهان شده، دسته‌های مو که هرکدام قصه‌ای دارند، قصه دختربچه‌ها و زنان جوان، با موهای بلند خرمایی و طلایی که به وقت رفتن، یا چشمان شان از اشکی که در آن جوش خورده، برق می‌زند یا به خنده‌ای، کش آمده اما پس سر همه‌شان، قیچی رد زخمش را جا گذاشته است.

کد خبر 849814 برچسب‌ها عکس - عکاس تبلیغات زنان

دیگر خبرها

  • اسناد مالکیت تمام واحدهای صنعتی گرمسار صادر شد
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است
  • صرفه‌جویی ۵ هزار مگاواتی برق با افزایش بازدهی ۲۰ میلیون کولر آبی
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت ساخته شده در یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • زلف بر دیوار | بازار داغ گیس فروشی
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!